Treballs de modelatge d’edificacions en format 3D

posted in: Sin categoría | 0

Treballa’n amb el nou Projecte de modelatge d’edificacions en format 3D, avui al despoblat medieval de Santa Creu de Llagunes, Ajuntament De Soriguera al #PallarsSobiràPallars Sobirà
El despoblat de Santa Creu de Llagunes és el jaciment arqueològic excavat en alçada més gran de Catalunya. Té una situació privilegiada, a 1628 ms d’altitud coronant la serra de Santa Creu amb unes vistes impressionants a la Vall de Siarb, fet que possiblement va propiciar l’assentament de població ja des de l’edat de Bronze (1550 aC)

L’objectiu del Parc Natural de l’Alt Pirineu i de l’ajuntament és donar més visibilitat a aquesta joia patrimonial i mostrar la relació històrica entre les comunitats humanes del Pirineu i el seu medi físic i natural al llarg del temps; alhora pretenen dinamitzar el turisme de la Vall de Siarb, una zona que tradicionalment ha estat de pas.

Foto 360º #visiondrone
La gravació de les imatges comporta un permís especial del Parc Natural de l’Alt Pirineu amb el numero d’operador 201659816.
https://www.visiondrone.cat disposa de titulació de pilot, certificat classe 1, 2 LAPL, i està certificada per AESA com operadora de drons, amb el núm. 201707/4022, i disposa d’assegurança de responsabilitat civil, RC

 

default

Foto 360º

default
default
default

Deixa un comentari